Lessen

Trip_Doetinchem_IMG_0011

Op-maat-autorijlessen

Met de op-maat-rijlessen van Autorijschool Trip spelen we in op een groeiende vraag, verklaren instructeurs Dianne en Dayna Jansen. In een nieuwe representatieve Mercedes A en CLA klasse begeleiden ze hun toekomstige leerlingen naar het gewilde roze kaartje.

Persoonlijke aandacht

Het accent ligt op kwaliteit en veel persoonlijke aandacht. Je merkt dat sommige klanten extra zorg en begeleiding nodig hebben. Voor ons is het een uitdaging om ook hen voor hun rijbewijs te laten slagen. Zo kunnen mensen bij TRIP terecht van jong tot oud. Met 16,5 jaar mag men tegenwoordig al lessen en men kan op 17 jarige leeftijd al examen doen voor het B- rijbewijs.
Chauffeursdiploma taxi

Autorijschool TRIP heeft meer in petto. Bijvoorbeeld een opleiding gericht op het chauffeursdiploma voor de taxi. “Door mijn eigen ervaring als taxi-chauffeuse kan ik de beginnende taxi- chauffeur de extra aandacht en begeleiding geven die het CCV eist” aldus Dianne. Ook is de rijschool gecertificeerd om taxibedrijven te begeleiden naar TX-keur, het officiele landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Tevens kan men voor de cursus: doelgroepen- vervoer, en sociale vaardigheden ook bij autorijschool TRIP terecht.
Inschrijven autorijlessen

Inschrijven is mogelijk via het contactformulier op deze website of gewoon even bellen kan natuurlijk ook.

Trip Autorijschool Doetinchem

Autorijschool Trip in Doetinchem is te bereiken op telefoonnummer 06-22112017.

Autorijschool Trip Doetinchem op Facebook: www.facebook.com/autorijschooldoetinchem

Algemene voorwaarden